Omega CK2129 så rollen som «Dunkirk» film og omega i andre verdenskrig

Regissør Christopher Nolans oppmerksomhet på detaljer er legendarisk, og hans nyeste film «Dunkerque» er en kilde til spenning for seelskere. I filmen, Tom Hardy, som spiller Royal Air Force-pilot, ser regelmessig på seg. Hawkeye watch elskere som meg har betraktet klokker som Omega. Spesielt er den problematiske klokken Omega CK2129, som er historien bak den.

Spesielt er den problematiske klokken Omega CK2129, som er historien bak den.
Spesielt er den problematiske klokken Omega CK2129, som er historien bak den. 

For lesere ukjent med 2017 film Dunkirk, er det for tiden en stor suksess i kinoen, og forteller historien om Dunkirks evakuering under andre verdenskrig. Dunkerque er navnet på den franske stranden. I 1940 ble de allierte fanget av tyskerne og hadde ingen steder å gå.

Pålitelig timing er et viktig aspekt av krig, så klokker er et svært viktig verktøy. De er spesielt viktige for piloter som stoler på watch navigasjon. I Dunkirk ser vi at Hardys rolle i stor grad avhenger av hans klokke, som spiller en viktig rolle i filmen. [SPOILER ALERT] Dette er ikke en ekte spoiler, men den mest kritiske rollen til klokken (kanskje det mest åpenbare skuddet) er at når drivstoffmåleren er skadet, spør han en annen pilot for å ta en brenselesning og over tid Spredet smed det på flyets dashbord.

spør han en annen pilot for å ta en brenselesning og over tid Spredet smed det på flyets dashbord.
spør han en annen pilot for å ta en brenselesning og over tid Spredet smed det på flyets dashbord.

Klokka valgt for Hardys karakter er Omega CK2129. Dette valget er hensiktsmessig fordi det er rapportert at Omega gir omtrent halvparten av alle klokka som brukes av Royal Air Force. I tillegg er Omega CK2129 den vanligste slitte Omega-klokken av Royal Air Force-personell i andre verdenskrig. Det er anslått at Omega leverte over 110.000 klokker til det britiske forsvarsdepartementet under andre verdenskrig for å støtte sine styrker.

Omega CK2129 oppsto i januar 1940, kort tid etter begynnelsen av andre verdenskrig. Det var da at Royal Air Force bestemte seg for å ta en klokke med en roterende fasade og spurte Omega om å produsere 2000 slike klokker. Ved å rotere beslaget kan piloter gjøre beregninger og tidsbegivenheter enklere og mer nøyaktige. Omega CK2129-klokken ble endelig levert i mars samme år.

Omega CK2129 er designet for å være enkel å bruke og lett å lese. Den har en krem ​​dial, blå hender, en stor arabisk time skala, en stor roterende bezel og to store kroner. Disse to store krone gjør at piloten lett kan håndtere og vikle klokken mens du bruker hansker. I tillegg brukes den andre kronen klokken 4 til å låse rotasjonsrammen, slik at den ikke misles ved uhell å treffe et smalt område av flyets cockpit.

I tillegg brukes den andre kronen klokken 4 til å låse rotasjonsrammen, slik at den ikke misles ved uhell å treffe et smalt område av flyets cockpit.
I tillegg brukes den andre kronen klokken 4 til å låse rotasjonsrammen, slik at den ikke misles ved uhell å treffe et smalt område av flyets cockpit.

Omega CK2129 er drevet av Omega Caliber 23.4 SC, en håndviklet bevegelse som har blitt brukt i mange andre Omega-modeller i løpet av denne tiden. Bemerkelsesverdig er den sentrale sekunders hånden, som er veldig nyttig for korte hendelser på mindre enn et minutt. Den har en frekvens på 2,5 Hz og et strømreserv på ca 40 timer.

Topp 10 Best Luxury Watches Guide

 

Hvem er vår første merkevare?

Patek Philippe, er uten tvil verdens beste anerkjent merkevare, kjent som «blått blod aristokratiet watch.» Og som Kinas første åpent nettverk Zhen testsenter, skjebnebestemt til å ha denne verdens begrensede tre av 6002G, Patek Philippe er den mest populære merkevare av high-end forbrukere, har opprettholdt gode salget ytelse.

Svært som det klassiske sloganet: «Ingen kan eie Patek Philippe, men bare hold den til neste generasjon.»

Den gjennomsnittlige prisen på Rolex, som er kjærligheten til klokkeindustrien, er imidlertid fortsatt bedre enn patek Philippe. Gjennomsnittlig pris på Rolex klokker er ca 7967 euro, noe som tilsvarer omtrent RMB 60.000. Og denne gjennomsnittsprisen er litt dårligere på listen.

Vacheron Constantin har 231 års historie, er verdens eldste og lengste varighet av merkevare-navnet klokker, bare produksjon av mer enn 20 000 per år ,, det som den sveitsiske nasjonale emblem som korset mark på urskiven, er allerede smaken, status og rikdom symbol.

Lange Watch er et veldig nøyaktig tysk mekanisk klokkermerke. Hovedtrekkene er: enestående utsøkt teknologi og høye standarder for perfekt håndverk. Rare ikke-sveitsiske ur merkevare, er det typisk for østlige tyske produkter, fordi når Øst-Tyskland tidligere diktatur og forsvant, men etter gjenforeningen av Tyskland igjen forynget. Lange insisterte bare mekanisk ur edle metaller, som gjør det både kvalitet og pris, i henhold til høy, generelt mer enn 10 millioner, og generelle innenlandske kjøpesentre kan ikke kjøpe.

National sveitsiske watch merkevare, på tiende International Watch Fair i Paris holdt i 1889, Audemars Piguet av Grand komplikasjon tabellen Tuo utstilling, utsøkt design tiltrukket seg en stor respons, berømmelse, kjent for Audemars Piguet i tabellen Alteret etablerte en edel status. I dag, kopier Audemars Piguet klokker Aude og Piguet familier under ledelse av fjerde generasjons etterkommere, fantastiske prestasjoner, dype ur kjennere og samlere respektert som en av verdens topp ti-lister.

Blancpain Blancpain – Verdens mest komplekse og allsidige all-hands mekaniske klokke. Siden 1735, har Blancpain aldri produsert kvarts klokke, er målet å gjennomføre i slutten,salg Breguet klokker uforanderlige! Eldste bevarte watch merkevare Blancpain er ikke samlebåndsfabrikker, alle av produksjonsprosessen i det gamle våningshuset, Det ble håndlaget av individuelle urmakere. Per i dag personlig sjekke hver eneste meter av urmaker Blancpain, nummer og signatur inngravert i tankene, at streng kvalitetskontroll, ikke forskjellig fra praksisen med for mange år siden.

Breguet Breguet har vært det viktigste synonym for sveitsiske klokker i mange år og har gjennomgått restrukturering de siste årene. I 1747 ble Breguet født i Sveits Nasha Tai, mesteparten av sin tid som bor i Paris, utallige store oppfinnelser skape liv, han var aktiv i watch industrien i hver kategori, en rekke gjennombrudd som fortsetter å klatre på karrieren topp, slik som forbedrede automatiske bord, ring på klokken med oppfinnelsen kiming klokke fjær, og støtinnretninger, og lignende, og enkel neo-klassisk konstruksjon av flere overraskelser til mennesker.

Jaeger-LeCoultre uret er en typisk sveitsisk designer ur. Mange sveitsiske watch merkevare har følgende to kjennetegn: JOUX dalen fra Jura-fjellene, som Piaget (Piaget), to krystallinsk samarbeid, for eksempel Patek Philippe (skapt av Patek PATEK og Fei Li Phillipe to), Girard-Perregaux (Samarbeidet av Grardt og Perregaux) et al. De to funksjonene er for eksempel Audemars Piguet og Jaeger-LeCoultre, som har et godt rykte i verden.

I 1874 begynte Georges Edouard Piaget med bevegelse. I 1940 åpnet Piagets barnebarn det internasjonale markedet for utviklingen av Piaget. Etter et hundre års utvikling gjorde Piaget gode prestasjoner. I tillegg til den mekaniske driften av de ledende originalutstyr, Piaget telle alle tilfelle og ur armbånd er bundet med 18K gull eller platina casting, er dekorative overflate utforming fargerike, mest brukt som perlemor, agat og andre edelstener skåret og prosent.

I den øverste luksus ur merkevarer liste rad flåter stilling var ikke lett, selvfølgelig, er i verdensklasse watch merkevare også mye mer enn det, mer enn bare introdusere verdens fremste merkevarer. Klokka i merkevaren for luksusvakt merkevare har alle enestående håndverk og verdi. Til en slik begrenset antall topp klokke, dyrebare, og for det andre, det bærer den særegne personlighet stil og teknikk, veldig collectible.

Våre favoritter Populære Rolex watch inventar serie 2018

Rolex Oyster Perpetual Sky-Dweller
Rolex Oyster Perpetual Sky-Dweller

Beskyttet av 14 patenter, er Sky-Dweller den første helt nye Rolex som blir introdusert i lang tid, og absolutt den mest kompliserte Rolex for enda lenger. Deling av lignende styling til Rolex flaggskip Day-Date, Sky-Dweller er umiskjennelig med sin kuttet bort underhjul og blenderåpninger ved hver timemarkør som brukes i sine to-timers og årlige kalenderfunksjoner. Hvis disse to funksjonene ikke er nok, lar den imponerende kommandoen ringe dato, referansetid og lokal tid som skal settes med kronen ved å rotere beslaget for å velge hver.

Rolex Oyster Perpetual Yacht-Master II, Lot 75
Rolex Oyster Perpetual Yacht-Master II, Lot 75

Ved siden av Sea-Dweller er Rolex Yacht-Master II den største av Rolex klokker på 44mm, noe som bringer oss inn i Hublot territorium. The Yacht-Master II er en uttalelse klokke som er ment å være slitt å bli sett, men har også en funksjon. Den har en programmerbar, 1 til 10 minutters flyback-regatta-timer som er satt ved hjelp av den roterbare kommandoen, som ligner den som ble funnet på Rolex Sky-Dweller.

Rolex GMT-Master II Ref 116758SARU - Parti 16
Rolex GMT-Master II Ref 116758SARU – Parti 16

Den opprinnelige GMT ble lansert i midten av 1950-tallet med den nåværende generasjonen som startet over 60 år senere. GMT har alltid hatt en to-tone-ramme for å skille mellom dag og natt. Modellen som tilbys er SARU 18ct gull med en toveis roterende bezel sett med 18 baguette-cut safirer, 18 baguette-cut rubies, 22 baguette-cut diamanter og en trillion-cut diamant. Saken er satt med 76 brillanter.

Rolex Cosmograph Daytona Platinum Ref 116506 - Lot 28
Rolex Cosmograph Daytona Platinum Ref 116506 – Lot 28

Leaving utvilsomt det beste til sist … Debuted på Basel World 2013 av Rolex for 50-årsdagen for den hellige kosmografen Daytona, den første Daytona som skal utarbeides i Platinum. Den har en ypperlig keramisk innramming for å bekjempe de irriterende riper, noe som gjør at den andre Daytona har Rolexs «Cerachrom» -teknologi.

omega seamaster olympisk spill se kolleksjon for 2018 hands-on

Som den offisielle tidevanneren til de olympiske leker siden 2732 har Omega sikkert rett til å skaffe seg begrenset opplagssport som feirer sitt olympiske tema. Begge produktene blir introdusert en gang hvert annet år, og er vanligvis re-utgavene til Omegas mest populære sportsklokke serien. Detaljer hylle vertsbyen til dagens spill; som Maple Leaf-inspirert Vancouver’s Seamaster Professional, Aqua Terra, Rio de Janeiro. Temaet Copacabana Beach, og Planet Ocean i den røde og blåmodige designen i Korea nylig, ble designet for Pyeongchang. Det er imidlertid en annen litt oppdatert olympisk klokke som unngår ovennevnte visuelle koder og datoer knyttet til et bestemt spill. Disse er kjent som den offisielle klokken til de olympiske lekene. De hylder mange forskjellige originale analoge stoppeklokker for tidsbestemt spill. I dag ser vi etter de nyeste produktene: den offisielle olympiske klokken for Haima OL.

Utmerket i lesbarhet på grunn av moderat friksjonskontrast
Utmerket i lesbarhet på grunn av moderat friksjonskontrast

Som nevnt ovenfor, vil de offisielle OL-tidtakerne ikke bruke noen av Omegas eksisterende samlinger eller designsprog. Disse er metodene som brukes av nesten alle olympiske utgaver før de olympiske leker, unntatt de faktiske klokker og verktøy som er utviklet av Omega for spilltjenestemenn. Det er disse timingsinstrumentene – de samme verktøyene som brukes til å måle verdensrekordens oppgang og nedgang – å samle verktøyene de er basert på. Det siste tillegget til denne serien ble inspirert av Omega’s lommeur for 1932 Los Angeles-spillet. Denne gangen har den nye havmesteren fått design ledetråder fra racingklokken til 1976-spillene i Innsbruck og sommeren OL i Montreal samme år.

Sammenlignet med den opprinnelige 1932 lommeur, har denne klokken, til tross for sin enkelhet og modernitet, en markert endring fra den globale olympiske prøveperioden i sammenligning med sportsbilhastighetsmåleren tidlig på 1980-tallet. Helvete, hvis det ikke var den olympiske ringen på klokka på klokka, kunne denne svarte og hvite modellen forveksle med et gammelt kappløp, eller kanskje den opprinnelige åndelige mesteren Speedmaster Racing, i form av en hånd. I alle fall er de opprinnelige dataene i denne klokken veldig viktige, fordi disse stoppeklokker er det siste analoge timingverktøyet som brukes i spillet før den digitale tiden kommer.

Flate eple skilt og hvit ut av hånden.
Flate eple skilt og hvit ut av hånden.

I tillegg til inspirasjon er Omega spesielt egnet for utformingen av håndleddformen – spesielt når det gjelder et 39,5 mm forhold og en kompakt øre til øre lengde. For Omegas moderne mellomstore klokker ble 8800 koaksial astronomisk klokkebevegelse distribuert (synlig gjennom safirbatteriets bakdeksel). Den har en dato og strømreserve på 55 timer, men det mangler en uavhengig justerbar timehånd. Egenskapene er: 8900 serie bevegelse. Etter at de olympiske lekene er over, kan de bare ses etter at klokken er vendt. Hver av de fem versjonene er utstyrt med en matchende anodiseringsring (som selvfølgelig representerer hver av de fem olympiske ringene er farget), som viser navnene på alle Omega-spillene siden 1932.

I den andre enden av velgeren er det en pulsleser med en fargekode med den andre hånden
I den andre enden av velgeren er det en pulsleser med en fargekode med den andre hånden

Takket være den høye kontrastlayouten til det svarte oppringningssentralet, hvit eksternt minuttspor og flatskjermhåndtak, er lesbarheten utmerket. Du kan legge merke til hvordan den svarte spissen av minutthånden strekker seg litt til det hvite minutsporet – dette er en spesielt god taktil følelse som balanserer mellom to kontrastområder. Den utvendige kanten på løpeskiven er en pulsleser som matcher den annenhåndsfargen og separeres med tre intervaller på 20 sekunder, slik at brukeren grovt måler deres kondisjon ved å beregne hjertefrekvensen.

Nye Rolex-modeller på Basel World 2018

For første gang siden introduksjonen tilbyr Rolex GMT-Master II (126170BLRO) med en keramisk kropp i legendariske blå og røde Pepsi-konfigurasjoner. Mens den oppdaterte GMT Master II kom på markedet i 2008, ønsket mange å se stålversjonen av klokka med de berømte Pan Am-farger. Og mange lurer på hvorfor Rolex avslørte «Coca-Cola» -versjonen (svart ramme og rød) på Baselworld i 2018, har merket restaurert den klassiske komposisjonen som startet legenden.

40 mm har en dobbel roterende kant.
40 mm har en dobbel roterende kant.

Klokken har en imaginær to-tone keramisk kropp kjent som GMT-Master II White Gold lansert i 2014. Når stålversjonen ble inkludert i Pepsi-saken, bestemte Rolex seg også for å lukke den offentlige svart-hvite versjonen.

Den nye versjonen av rustfritt stål er et nydesignet bursdagsarmbånd og det nyutviklede Rolex 3285-kaliberet. Med lanseringen av det nye jubileumsarmbåndet tilbyr Rolex igjen det ikoniske GMT Master-designet. Selv om det er mange bursdag armbånd, vil det være interessant å se om Rolex presenterer fremtidens versjon av Oyster armbåndet.

Ny Rolex GMT Master II Pepsi på 116719BLRO Hvit gull, Bilde: Rolex
Ny Rolex GMT Master II Pepsi på 116719BLRO Hvit gull, Bilde: Rolex

I tillegg til den rustfrie versjonen, annonserte den klassiske Pepsi-spilleren også en to-rad GMT Master II i 18 karat rosengull og rustfritt stål og 18 karat rosengull. Begge versjonene har nylig hatt en svart og brun keramisk kropp, det samme Rolex armbånd 3285 og Oyster armbåndet, inkludert GMT Master II.

Den nye klokken med Rolex Deepsea-kalkulatoren er for første gang en 3235 kaliber. Kaliberen har en blå fallskjermspiral som er opptil 10 grader mer presis enn en klassisk hårnålespjeld.

Ny Rolex GMT Master II Pepsi på 116719BLRO Hvit gull, Bilde: Rolex
Ny Rolex GMT Master II Pepsi på 116719BLRO Hvit gull, Bilde: Rolex

En dykkerklokke med en diameter på 44 mm har fornyet vippene og sidene med et bredere armbånd. Klokka er vanntett på 3.900 meter og har 70 timers batterilevetid.

Rolex Day-Date 40 med den nye Caliber 3255

Rolex Day-Date hadde alltid vært den mest elegante, raffinerte og luksuriøse kassen av Oyster Collection av Rolex – som også har elegante klokker i sin Cellini-kolleksjon. Utelukkende laget i edle metaller – gull eller platina – det var tilgjengelig i år på 36 mm og nyere i 41 mm (med Day-Date II), men likevel med samme komplikasjon: en trehånds klokke som viser dato og dag i en unik (men nå ikonisk og høyt kopiert) måte. For Baselworld 2015, får denne luksusen Rolex en seriøs oppdatering, ikke bare ved å få nye farger, men også ved å komme med en ny sak og, for det meste, en helt ny bevegelse. Her er Rolex Day-Date 40 med den nye Rolex Caliber 3255.

for det meste, en helt ny bevegelse. Her er Rolex Day-Date 40 med den nye Rolex Caliber 3255.
for det meste, en helt ny bevegelse. Her er Rolex Day-Date 40 med den nye Rolex Caliber 3255.

DEN NYE ROLEX DAGDATO 40
Sammen med de nye tallerkenfarger er hovednyheten om Rolex Day-Date 40 selvfølgelig den nye størrelsen – og dermed en ny sak. Men først, la oss gå tilbake på hva som er siden 1956 (årets aller første introduksjon), Rolex Oyster Perpetual Day-Date Superlative Chronometer offisielt sertifisert. Dette lange navnet er viktig for å forstå alt om dette luksuriøse uret.

Det sies å være en Oyster. I Rolex nomenklatur betyr det at denne klokken er en del av sportsklokksamlingene, og at den kommer med et relativt høyt vannmotstandsstykke – 100 meter her for å være presis – og er også en referanse til verdens første armbåndsur med vann motstandsdyktig sak, 1926 Rolex Oyster. I dag er dette navnet stemplet mer for å tillate klokken å beskytte bevegelsen mot fuktighet i stedet for å definere en riktig dykkeklokke.

 I dag er dette navnet stemplet mer for å tillate klokken å beskytte bevegelsen mot fuktighet i stedet for å definere en riktig dykkeklokke.
I dag er dette navnet stemplet mer for å tillate klokken å beskytte bevegelsen mot fuktighet i stedet for å definere en riktig dykkeklokke.

Det sies å være en Oyster Perpetual. For Rolex betyr Oyster Perpetual automatisk / selvviklende bevegelse med gjennomsnittet av en sentral oscillerende vekt, også kalt rotor. Patentert i 1931 var denne mekanismen en reell innovasjon som forhindrer eieren til å aktivere kronen og dermed la fuktighet og støv komme inn i bevegelsen. Dermed deltar Rolexes legendariske robusthet.
Det sies å være en dag-dato. Dag-datoen er Rolexs tolkning av en kalenderklokke, et klokkeslett som viser datoen (klassisk ved et vindu på 3, akkurat som i Datejust) og dagen med en roterende plate med en stor blenderåpning på 12 år eieren har en klar utsikt på ukedag – helt skrevet. Denne platen var – og fremdeles er – tilgjengelig på 26 språk, og sammen med dataskiven blir det et øyeblikkssprang ved midnatt.
Det sies å være en Superlative Chronometer offisielt sertifisert. Som enhver bevegelse laget av Rolex, er Day-Day-kaliber testet og sertifisert av både interne kontroller og COSC (og til og med slår COSC-standarder).

Den nye Rolex Day-Date 40 er respektfull for disse 4 pilene, en vannavstøtende, automatisk kronometer som viser både dato og dag, sammen med en luksuriøs og raffinert følelse – siden denne klokken er tilgjengelig bare i edle metaller (gul gull, hvitt gull, rosengull eller platina). Saken av denne nye utgaven viser nye dimensjoner og nye proporsjoner. Diameteren er redusert til 40 mm, og både saksbånd og lugs er slankere – noe som samlere var svært ventet på, da de tidligere utgavene var litt for store.

og både saksbånd og lugs er slankere - noe som samlere var svært ventet på, da de tidligere utgavene var litt for store.
og både saksbånd og lugs er slankere – noe som samlere var svært ventet på, da de tidligere utgavene var litt for store.

Den andre nyheten er ankomsten av presidentens armbånd på alle utgaver – dette vanlige Rolex armbåndet med 3 rundede koblinger som nå er fullt integrert i klokken og leveres med en ny end-link design. Dette armbåndet ble introdusert først i 1956 og laget utelukkende for Rolex Day-Date, og er fortsatt i god posisjon her, i sammenheng med den nye Rolex Day-Date 40. Dens soliditet og komfort er nå fullt opptatt, så vel som kvaliteten på den skjulte lås. Denne nye Rolex Day-Date 40 er tilgjengelig i en rekke materialer og ringer (unntatt utgaver med diamantinnstillinger):

Gult gull med en solbrent gult gullskive, med hevet påførte romerske tall og en rillet kant.
Hvitt gull med en guilloché sektorskive i sølv, med hevet påførte romersk tallerkener og en riflet bezel.
Everose gull (rose gull) med en strippet «Sundust» urskive, med hevde påførte batons indekser og en fløylet bezel
Platina med en firkantet himmelsblå urskive, med hevde påførte batons indekser og en flatpolert fasade

Disse nye kombinasjonene, sammen med de nye dimensjonene og proporsjonene, fornyer ikke helt DD-konseptet. Den nye Rolex Day-Date 40 er imidlertid mer elegant, litt mer raffinert og fremdeles helt allsidig – lett slitesterkt med en weekend-outfit eller med en drakt. En gang på håndleddet skaper bruken av edle metaller en ganske tung klokke – spesielt i platina – men den rimelige diameteren, den slanke profilen og komforten til presidentens armbånd er aldri diskutabel. Klassikken er revidert, ikke endret.

Rolex COSMOGRAPH DAYTONA klokker

Oppgraderingstiden til Laurent Daytona Steel Co., Ltd. er over, fordi vi har sett den i 16 år. 904L Steels nye Baselworld-2016 Rolex Cosmograph Daytona referanse 116500LN venter på å være ferdig. Den bruker en ny svart keramisk overordnet Cerachrom-baffel, ved hjelp av den oppdaterte Tacitometer-designen, den gamle utskårne metallbaffelen av. Det har likevel 4130-bevegelsen, men nå Rolex presisjon tester av +/- 2 sekunder per sekund, noe som for masseproduserte kronograf er super fantastisk. Denne vurderingen betyr at det nye Rolex Daytona-uret også lanserer Rolex Top Observatory-sertifiseringen, der du kan lese all informasjonen i denne forbindelse. Jeg liker valget av en ny estetikk sort urskive snegle på en hvit ring, mens versjon tilgjengelig på sort urskive er en annen grå snegle dial. Nå, la oss ta en titt på denne nye Rolex Cosmograph Daytona og se selv hva den har …

Oppgraderingstiden til Laurent Daytona Steel Co., Ltd. er over fordi vi har sett den i 16 år.
Oppgraderingstiden til Laurent Daytona Steel Co., Ltd. er over fordi vi har sett den i 16 år. 

Den forannevnte monoblokk Cerachrom et materiale som er utviklet av Rolex, er substituert inngravert på en metallramme utgående Rolex Cosmograph Daytona. Det er 1965 Rolex Cosmograph Daytona prototype, utstyrt med en plexiglass svart ramme, men vil gjerne Rolex Cosmograph Daytona Rolex Submariner og Rolex GMT-Master II og andre brødre og søstre til å bli med keramiske bezel behandling arbeide sammen. På grunn av sin hardhet er Cerachroms ripebestandighet utmerket, og i tillegg forhindrer den svarte ringen å falme på grunn av UV-lys.

Rolex også arbeide for å beskytte den lesbarheten av grensen gjennom en prosess med deres utvikling, omfanget av denne prosess involverer oppvarming til 1500 grader Celsius gjøres før vekten keramiske støpeform. Deretter ble det belagt med et tynt lag platina ved hjelp av en PVD-prosess. Hva denne prosessen gjør er å skape et bestemt nivå av kontrast med platina og svart keramikk.

Rolex forsøkte også å beskytte rammens lesbarhet gjennom en prosess de utviklet
Rolex forsøkte også å beskytte rammens lesbarhet gjennom en prosess de utviklet

I tillegg har hastighetsmålerens skala blitt oppdatert slik at den nå «følger» den sirkulære formen på tallerkenen – nummeret er «horisontalt» i tidligere versjoner. Det endelige punktet om frontdekselet er at det er et enkelt stykke som holder krystallet på midtre skallet, noe som bidrar til å forhindre vann.

Som nevnt tidligere, er den automatiske bevegelsen 4130 fortsatt motoren som driver Rolex Cosmograph Daytona. Den tidligere belønte COSC Chronometer-sertifiserte bevegelsen er imidlertid også godkjent av Rolex Super Precision Chronograph. For rekorden planla Rolex ikke å forlate COSC fordi de ønsket å bruke den som en ekstern uavhengig sertifisering. Men deres interne sertifisering krever en -2 / + 2 sekunders nøyaktighetsklasse, som blir brukt på alle nye Rolex-klokker.

Tilbake til Rolex designet 4130 bevegelse
Tilbake til Rolex designet 4130 bevegelse

Tilbake til Rolex designet 4130 bevegelse, fokuserte de på å redusere antall deler i kronografifunksjonen for å forbedre påliteligheten. Aktivering timer med spiral og tilbakestillingsknappen, som vil reagere med kolonnehjul og vertikal bevegelse av clutchmekanismen i – bidra til nøyaktig og øyeblikkelig start. Hvis du trenger den presisjonen, er kronografen nøyaktig til 1/8 sekund. Interessant, vi har fortsatt 4 spor mellom knappens sekunder, så du kan ikke virkelig lese 1/8 av nøyaktigheten.

Introduksjon av 2016 Rolex Explorer 214270, med nye hender og nye indekser (Live Photos & Price)

For denne 2016-utgaven av Baselworld er fans av Rolex – med gode grunner – hovedsakelig fokusert på innføringen av en ny Daytona i stål, nå med en svart keramisk fasade. Men det er mer fra Rolex til i år (faktisk er det mye). Rolex vil faktisk diskret korrigere noen av de aspektene folk klaget på på Rolex Explorer 214270 (39mm med 3-hender), hovedsakelig med fokus på en mer relevant skjerm. Nye hender, nye indekser, alle med forbedrede proporsjoner; Dette er hva du vil ha med 2016 Rolex Explorer 214270. Og her er vår hands-on.

2016 Rolex Explorer er fortsatt en Explorer, med sin tidløse appell
2016 Rolex Explorer er fortsatt en Explorer, med sin tidløse appell

Noen samlere klaget over den økte størrelsen på Rolex Explorer, da den flyttet fra 36mm til 39mm med ref. 214270. Denne diameteren forblir imidlertid rimelig og elegant nok – og etter noen år blir folk vant til disse 3 ekstra millimeter. Hovedproblemet som samlere så med denne omarbeidede Explorer 1 var størrelsen på hendene. Begge var for korte i forhold til skiven og i hovedsak var minutthånden ikke relevant, da håndspissen ikke rørte minuttsporet.

Samme behandling har blitt brukt på timehånden, som nå er litt lengre. Begge hendene er også litt større. Alt i alt, selv om skiven løsner litt lys med disse fattere hender, blir den også mer praktisk og mer rasjonell, da hendene nå er lange nok til diameteren på skiven.

Den superlative komforten på håndleddet og den ikoniske dialen, som bare føles mer rasjonell enn noensinne ... og om utseendet på de nye hendene
Den superlative komforten på håndleddet og den ikoniske dialen, som bare føles mer rasjonell enn noensinne … og om utseendet på de nye hendene

Den andre utviklingen gjelder de ikoniske 3 – 6 – 9 indeksene – absolutt den viktigste delen av Explorer – som nå også er belagt med blått Chromalight-lysende materiale, akkurat som resten av indeksene og hendene (som en påminnelse, den forrige utgave av Rolex Explorer 214270 var med vanlig stål, polert 3 – 6 – 9 indekser). Hvis dagtidssøket vil forbli nært, vil det på den annen side gi bedre lesbarhet under svake lysforhold – så igjen med ideen om en mer rasjonell visning i tankene.

Resten av klokken forblir lik, noe som betyr at 2016 Rolex Explorer 214270 fremdeles har sitt 39mm Oyster-tilfelle, i 904L rustfritt stål, vanntett til 100m, med flat og polert fasade og et 3-lags Oyster armbånd med børstede overflater og Oysterlock lås, med Easylink justering.

nå med en svart keramisk ramme. Men det er mer fra Rolex til i år
nå med en svart keramisk ramme. Men det er mer fra Rolex til i år

Til slutt – og dette bør ikke undervurderes – har 2016 Rolex Explorer 214270 samme forbedringer enn 2016 Rolex Daytona når det gjelder presisjon av bevegelsen, noe som betyr at den har Superlative Chronometer-sertifisering, gjort internt av Rolex og med strengere kriterier (-2 / + 2 sekunder per dag). Det er også garantert i 5 år.

2018 Rolex Oyster Perpetual Datejust 36

Etter å ha gjenopprettet fra jubelen etter utgivelsen av stålet GMT Master II Pepsi under Baselworld 2018, kan vi nå vende vår oppmerksomhet mot en annen kandidat i den klassiske Oyster Perpetual Datejust 36-linjen som er ute for å erobre hjerter til menn … og kvinner. Innredet i et to-tone Everose Rolesor-tilfelle (kombinasjon av stål og rosa gull) har Rolex montert klokka med sin nye generasjons kaliber 3235 og gitt saken noen designjusteringer. Stilig og raffinert med akkurat den rette kontakten med luksuriøst rosa gull, praktisk for hverdagsslitasje, robust og klar for sportsaktiviteter, men med nok stil til å fungere som en uformell kjole se … hva er det ikke å elske om Datejust 36? Så, et ord med advarsel til alle dere kjærester der ute: ikke la denne klokken være uten tilsyn.

Det første vanntette kromuret med automatisk klokke på vinduet med tre disketter
Det første vanntette kromuret med automatisk klokke på vinduet med tre disketter

Hvilken kvinne har ikke lånt kjæresten sin skjorte, hans jeans eller snuggled opp i sin store kashmir genser? Fenomenet av kvinner som pooperer ting fra kjæresterne, har tricklet helt ned til urindustrien med flere og flere kjønnsvæskeforslag. Chanel tappet inn i trenden og gikk så langt som å designe BoyFriend-klokken for kvinner (og vi vet at når det gjelder å skape trender, vet Chanel et eller to triks). Utformet for å se ut som en mans kjole, se på at kvinner ønsker å stjele, har suksessen til denne klokken vært ekstraordinær og en omvendt effekt skjer som flere og flere menn overtar modellen, inkludert den sofistikerte skjelettede versjonen av Chanels BoyFriend.

Datoen har vært stabil siden den ble utgitt i 1945. Modellen jeg ser her er en scooter.
Datoen har vært stabil siden den ble utgitt i 1945. Modellen jeg ser her er en scooter.

Overraskende, som kommer fra bastionen av konservativ sveitsisk urmakeri, har Rolex alltid kjent at menns sportsklokker vil bli vedtatt av kvinner og har reagert ved å frigjøre Oyster Perpetual i fem forskjellige størrelser, fra 39 mm til 26 mm for å sikre at ingen håndled blir oversett. For rekorden, da Rolex introduserte sitt revolusjonerende vanntette Oyster-tilfelle i 1926, ble det testet på håndleddet til en ung engelskkvinne – Mercedes Gleitze – å følge med henne på hennes episke kryss-kanal svømmetur i 1927.

Begrepet Rolex betyr en klokke som kombinerer gull og jern. Det oppsto første gang i den datejust-modellen i 1948.
Begrepet Rolex betyr en klokke som kombinerer gull og jern. Det oppsto første gang i den datejust-modellen i 1948.

Det som gjør denne Datejust 36 til et perfekt kjærlighetsvakt – sammenlignet med de to andre variantene på Datejust 36-temaet med diamanter og høye ringer – er den herdede maskuliniteten (Rolex presenterte tre Datejust 36-modeller under Baselworld 2018, inkludert to med diamanter – se dem her). Det er maskulin, men ikke butch og vil se bra ut på kvinnens håndledd. Som en skarp hvit skjorte ser det hvite lakkert oppet ditt upåklagelig smart og trygg, og de tykke, rosa gull romerske tallene gir den en klassisk, autoritativ ånd. I min bok, er denne modellen kjempegod elegant Rolex og viser alle de riktige markørene til sin arv.

Den nye TAG Heuer Carrera Caliber 16 Chronograph Baselworld 2018

TAG Heuer Carrera Heuer 02 Chronograph kommer utelukkende i en 43 mm stor sak – merk at det vil være en 45 mm-versjon med en GMT-funksjon som TAG Heuer antyder i sin pressemelding, men forteller oss ikke mer for tiden. Ryktet har det, den nye Heuer 02 vil erstatte 43mm Heuer-01, mens 45mm Heuer-01 vil fortsette å leve videre. Dette fører oss nøyaktig til bevegelsen: Heuer-02, som vi har sett i den generelt godt mottatte Autavia (vurdert her), markerer den lenge glemte CH80s retur og finner nå veien inn i Carrera-samlingen.

TAG Heuer lanserte også en sporty svart og rød modell inspirert av motorsport
TAG Heuer lanserte også en sporty svart og rød modell inspirert av motorsport

TAG Heuer-hele en del av LVMH klokke divisjon under ledelse av Jean-Claude Biver. I dag tar vi en titt på noen av de nye 2018 TAG Heuer-utgivelsene, og det er overraskende at det er en blandet pose med mekaniske klokker, dameklokker og smartwatches i oppstillingen.

Saken har en solid konstruksjon med solid bakside som er gravert med TAG-logoen og en avbildning av et rutet flagg som symboliserer TAG Heuers engasjement for motorsport.

TAG HEUER presenterer en ny versjon av sin bevegelse hjemme med en GMT FUNKSJON. Et verktøy som passer til den yngre av generasjonen for tur og eventyret.
TAG HEUER presenterer en ny versjon av sin bevegelse hjemme med en GMT FUNKSJON. Et verktøy som passer til den yngre av generasjonen for tur og eventyret.

F1-serien er tradisjonelt rettet mot motorheiser og racingentusiaster, men de tenkte også på å legge til litt vannmotstand for alle andre. Selv om 200m / 660ft ikke er nok for alvorlig dykking, kan du bruke den i dusjen eller ta det med svømming og andre lignende eksponeringstiltak for vann.

Den andre tidssonen, en ultra praktisk funksjon som kan justeres med kronen, blir lest ved hjelp av den lakkede røde hånden og den svarte og blå keramiske bezel, som har en 24-timers GMT-skala. Det var noe om hvordan nesten- azurblå og oransje-røde høydepunkter kontrasterte som virkelig sto ut for meg. Samlet sett er det en inspirert vintage som ikke føles altfor forældet eller blid.

Revisjon av TAG Heuer Formel 1-kronografmodellen
Revisjon av TAG Heuer Formel 1-kronografmodellen

For å sikre optimal lesbarhet, har GMT-hånden blitt genialt montert i en sekundær stilling – mellom timen og minutthendene – slik at den kan passere over indeksene og skumme GMT-skalaen.