Snakk om verdens første klokke «Patek Philippe»

kopi Patek Philippe klokker er et historisk merke, ja, det ble grunnlagt i 1839, men dette er ikke veldig viktig, de fleste sveitsiske merkevarer som alle etterlyser eksport, vil ikke være for sent eller enda tidligere, slik som Breguet ble grunnlagt i 1775 , Jaeger-LeCoultre ble grunnlagt i 1833, Tissot ble også grunnlagt i 1853 og så videre. De fleste Patek Philippe-klokker er laget av edle metaller. Det stemmer, men det er vanlig at toppmerker bruker edle metaller som hovedmateriale. For eksempel produserer ikke Lange-merket noen billige metallur. Patek Philippe har fremdeles ganske mange klokker. Modellen er laget av rustfritt stål, så dette er ikke hans viktigste grunn. Mange venner snakket også om sjeldenhetene. Faktisk vil enhver Patek Philippe-modell ikke overstige 10 000 stykker, og den akkumulerte produksjonen så langt har bare vært mer enn 600 000 stykker, men er dette den viktigste grunnen? Åpenbart ikke, fordi disse like fremragende merkevarer som Cooper Fuss, Roger Dubuis, etc. produserer færre klokker per år enn Patek Philippe. En klokkeserie som Coopers produserer bare 100-150 klokker i året. . Noen venner sa at Patek Philippe-klokker er alle håndlagde. Hvor mange toppklokker er ikke håndlagde? Dette poenget er også utilstrekkelig overbevisende. Andre synes at mange av Patek Philippes klokker er fint skulpturelle og er kunstverk, men Vacheron Constantins mestere i kunstserier, Jacques-Delos emaljekunstklokker osv. Er også fantastiske, hvorfor er du Patek Philippe «klokkekongen»?

Patek Philippe Museum, Genève, Ref. P0844 (1936)

For det første har Patek Philippe skjønnheten av innovasjon

Patek Philippe er en innovatør innen urindustrien. Siden etableringen i 1839 har Patek Philippe også oppnådd mange patenter, inkludert vikling av det svingete håndtaket, presisjonsjustereren, den doble timeren, det store spiralbalansehjulet og den perifere automatiske viklingen Mange av rotorene, så vel som balanseringshjulsaksenhetene, har også revolusjonert urmakerbransjen. Det fine med denne enestående innovasjonen kan virkelig ikke sammenlignes med mange merker.

Patek Philippe Museum, Genève, Ref. P0844 (1936)

For det andre har Patek Philippe en lavmælt skjønnhet

Hva synes du om lavmælt skjønnhet? Patek Philippe sine prestasjoner når det gjelder komplikasjonsfunksjoner er uten sidestykke i klokkeindustrien, men mange av komplikasjonsklokkene er ikke så blendende som ringene som er laget av noen merker, blendende, og det er til og med mye «svimmelhet» på siden av klokken. Knapper, men enkle og skarpe, til og med viktige funksjoner som tourbillon, plasseres ikke på skiven for å «vise deg frem», men på baksiden av klokken. Hvis du ikke vipper den over, vil du ikke se den. Den utsøkte designen av platen er fantastisk, og den lave nøkkelen til «dyp skjult fortjeneste og berømmelse» kan få mange merker til å se på den.

Innovasjon, lavmælt, selvtillit, etter vårt syn, er det dette som gjør Patek Philippe annerledes, til og med sjelen til Patek Philippe, som nettopp er det andre ønsker å etterligne er vanskelig å lære, fordi hverandres forfølgelse og rike er forskjellige.

Calatrava Pilot Travel Time Refs. 5524G & 5524R (Stor størrelse – 42mm)

For det tredje den «bevegelige» legenden

Hvis de to ovennevnte punktene fremdeles er synlige og unike, er dette punktet usynlig, men føles unikt. Jeg tror at mange klokkemerker vil ha noen spesielt rørende eller fascinerende legender, men merker som Patek Philippe som blir respektert umiddelbart så snart de blir husket eller nevnt, er virkelig sjeldne. Denne følelsen er selvfølgelig en kombinasjon av mange oppfatninger. Som et resultat kan det ikke være en eller to ting, inkludert å snakke om venner, kjærligheten til lederen, følelsen av historien, inspirasjonen til reklamen, etc., for eksempel det mest klassiske adverbet til Patek Philippe: «Ingen kan eie en Patek Philippe-klokke, bare for den neste Det er ikke bare klokker. Det er vanskelig for noen annen industri å finne en slik dominans og selvsikker selvtillit. Noen mennesker forklarte at dette er en selvtillit forankret i gener, og det er ikke urimelig. I tillegg er urauksjonen, som ofte presser overskriftene på nyhetene, hver gang den dyreste klokken og den dyreste platen nesten er inkludert og laget av Patek Philippe. For de som ofte tar hensyn til klokker, etter slike gjentatte informasjonssjokk, tenk Jeg er redd det er vanskelig å ikke ha det bra med Patek Philippe.

Legg att eit svar