Patek Philippe-klokken du vil eie

Patek Philippe klokker med mer enn 160 års erfaring med urmakeri er en evig forfølgelse for alle smakfulle samlere, spesielt for kjennere som driver med sofistikerte tradisjoner og håndverk av høy kvalitet. Merkets Billig Patek Philippe klokke prestisjefylte serie inkluderer mange unike funksjoner og funksjoner, for eksempel evigvarende klokker, almanakk klokker, tourbillons og forgåtte tidsklokker.

Patek Philippe vil alltid være en vanlig besøkende på kjente urauksjoner som Antiquorum, og det ser ut til at det alltid vil bryte rekorden for fantastiske transaksjoner. Merker elsker den slags evige suksesser – så stjernespekkede figurer som Albert Einstein, Duke Ellington, Pyotr Tsjaikovskij, dronning Victoria, pave Bius IX og Rudyard Kipling står på Patek Philippes tidligere fremragende klientliste .

Patek Philippe Calatrava-serie

Denne serien som ble lansert i 1932 holder seg til det avantgardistiske estetiske konseptet, med sine myke linjer, edel eleganse og utsøkt tolkning av estetisk kreativitet. Den storslåtte designen gjenspeiler kjernemisjonen Patek Philippe alltid har fulgt – den ubegrensede jakten på perfeksjon.

Patek Philippe Calatrava-serie

Calatrava-serien er oppkalt etter det vakre Calatrava Cross, et symbol på Patek Philippe. Den første Calatrava dukket opp i 1932. De siste mer enn 70 årene har Patek Philippe-designere kontinuerlig utvidet serien for å legge til mer fremragende design og funksjon. Det er fortsatt den mest populære serien til Patek Philippe, og har utviklet minst 24 forskjellige modeller så langt.

Som merkevarens mest kjente serie, blander Calatrava perfekt rundhet på skiven med den klassiske skjønnheten i klokkeformen.

Den originale Patek Philippe Calatrava fulgte det kreative konseptet med den tyske Bauhaus-arkitekturen og kunstskolen – formen skulle dekke funksjonens behov. I dag bruker designere fortsatt Bauhaus-teori i Calatravas design og utvikling. Calatrava-serien gjenspeiler dette konseptet – hovedansvaret for en kronograf er å registrere tid på en mest mulig nøyaktig måte. Bauhaus-skolen har alltid forkastet for mange og ubrukelige dekorative detaljer, så Calatrava-serien vil aldri la noe design tiltrekke brukerens oppmerksomhet for mye – folks visuelle fokus vil alltid være i rekorden. Fremveksten av den første Bauhaus-stilen Calatrava har lagt designkonseptet for hver klokke i samme serie i fremtiden.

Patek Philippe Gondolo-serien

Gondolo-serien ble lansert i 1993 og er en moderne tolkning av Art Deco-stil av Patek Philippe. Det demonstrerer fullt ut Patek Philippe sin jevnlige forfølgelse av å lage unike klokker, og arver selskapets historie. Navnet på denne serien er avledet fra klokken «Chronometro Gondolo», som ble produsert av Patek Philippe for den berømte brasilianske forhandleren «Gondolo & Labouriau» fra 1902 til 1930.

Gondolo-serien

Når vi snakker om historien om Gondolo-serien, går den fortsatt tilbake til perioden 1900-1928. På den tiden jobbet Patek Philippe med smykkebutikken Gondolo og Labouriau i Rio de Janeiro. Som et av resultatene av samarbeidet ble lommeuret Chronometro Gondolo til. Den utmerkede kvaliteten og den presise mekaniske mekanismen har raskt vunnet fordel for klokkesamlere.

I 1910 introduserte Patek Philippe en klokkestil for Gondolo. Gondolo-skiver er i forskjellige former, for eksempel tønne, firkantede, rektangulære eller til og med polygonale.Design er inspirert av mesterverkene fra designere fra andre urmakerfirmaer over hele verden. Brasilianske aksjonærer er så fornøyde med dette initiativet at de siden har brukt «Patek» som et synonym for «watch».

Patek Philippe Golden Ellipse Series

Lengden og bredden på Golden Ellipse oval sak har et ekstraordinært gylden forhold. Golden Ellipse-serien ble født i 1968 og skrev utvilsomt det vakreste kapittel i urmakeri-historien. Perfekt å legemliggjøre essensen av Patek Philippe på den enkleste måten, og kombinere dristig enkelhet og ortodoks renhet, har denne klokken blitt et av Patek Philippes flaggskipprodukter, la folk få vite om det fra Patek Philippe på et øyeblikk.

Golden Ellipse-serie

Patek Philippes Golden Ellipse-serie innser den perfekte enheten av klokkeform og elegant stil. Den ovale formen på skiven betyr den klassiske integrasjonen av sirkel og rektangel. I 1968 debuterte Patek Philippe første Golden Ellipse. På den tiden var Patek Philippe-klokker annerledes enn alle moderne klokker. Denne gyldne ellipsen vant mer enn bare en midlertidig pop; det perfekte forholdet som en gylden seksjon holder den på den klassiske listen over verdensvakthistorie for alltid.

Ellipsen av Golden Ellipse er designet basert på den klassiske teorien om den gyldne delen av gamle greske matematikere. Denne klassiske andelen har allerede oppnådd utallige mesterverk med arkitektonisk design og kunst. Denne klokken er både dristig i design og kompatibel med eleganse og fred. Den ikoniske designen har lenge blitt anerkjent av verden som en pioner i å skape trender, og til i dag er den fortsatt en av de mest gjenkjennelige klokkestilene i verden.

I dag fortsetter designerne av Patek Philippe å introdusere nye modeller for Golden Ellipse-serien, og til og med legge smykkedesign til den. Uansett hvordan det endres, vil essensen i designen alltid skille seg ut. Det er ingen overdrivelse å si at det er en perfekt kombinasjon av klassisk estetikk og presis timing. Golden Ellipse reiser med presisjon, og utvider til og med utvidelse av håndverk for urmakeri i Genève, som har hundre år gammel tradisjon.

Legg att eit svar