Patek Philippe Ref.5015 og Ref.5396.

Nå er sportsklokker i kraft. Patek Philippes blå ansikt 5711 er vanskelig å finne. Dette året er 40-årsjubileet for fødselen til Nautilus. Det er definitivt
Patek Philippe klokke  en aktuell serie, og Aquanauts 5167 er også en populær stekt kylling, men jeg tror alltid at Calatravas enkle og elegante utseende er Tidløse klassikere. 5015 var den første Patek Philippe-klokken jeg kjøpte på 1990-tallet, og den generelle formen og den praktiske designen til 5396 trakk meg mest.

Utseendet til Patek Philippes offiserveske 5015 med åpningsbart bakdeksel, perfekt ytelseslayout og magnetisk hvit urskive, er en perfekt kombinasjon.

Klokker med rik klassisisme-stil og håndverk har vanligvis klassiske former. Klassikerne er tidløse og kan ikke byttes ut. De kan videreføres i lang tid, og klassikerne vil alltid være dypt forankret. Patek Philippes 5015 ble lansert på 1990-tallet. Utseendet til offiserens sak ble matchet med et åpent bakdeksel. Det perfekte ytelsesoppsettet og magnetisk hvit urskive, jeg vet ikke hvor mange klokkefans som var gale. Det var en veldig klassisk klokke av året. Det mest spesielle med 5015 er at månefasen har ytelsen til å vise «månealder». Antallet tenner på månefaseskiven er 135 tenner. Månefasen er nøyaktig til bare en dag hvert 122 år, så det er i displayet i månefasen. En peker som går synkront med månefasen legges til i midten, og en en-dags skala legges over paraplyvinduet til månefasen, slik at datoen for månekalenderen kan vises tydelig. Dette er den første i året. Denne ytelsesklokken er veldig verdig samling.

Patek Philippes 5396 elfenbenhvite urskive og pilformede hender er den mest attraktive klassiske stilen på alle Patek Philippes kalendere.

Dette er den tidligste platinaversjonen i hånden min. Merket er fremdeles hodet til antilopen i stedet for hundehodet til St. Bernard. Det er et gammelt merke før 1995. 5015 er utstyrt med Cal.240-bevegelse, ved bruk av automatisk miniatyrplate 22K gull, ensrettet vikling, som er et tynnere design, med en tykkelse på 2,4MM, en vibrasjonsfrekvens på 21600 ganger, og en ettlags legeringshårsprøyt. En Masselotte motvekt skrue som kan endre dreiemomentet for å finjustere hastigheten. Det er en ny generasjons automatiske viklingsbevegelse utviklet av Patek Philippe på 1970-tallet. Den har vært i bruk i nesten 40 år. Den kan sees på klokkene under den evigvarende kalenderen, og ytelsen er ganske. Kompetent. Offiserens vaktsak som kan åpnes senere har vært veldig populær. Oppfølgingen 50,59 millioner evigvarende kalender og 5013-basismodellmarkedet har svart bra. Forholdet på 36MM er det beste. Selv om det virker for lite nå, er klassikeren alltid spennende. For øvrig har Patek Philippe 5227 en Calatrava-fenotype, men den har også et unikt design som kan slås på. Det er en klassiker blant klassikerne og er verdt å ha.


Patek Philippe 5015 er utstyrt med Cal.240 bevegelse, bruker 22K gull-automatisk plate, ensrettet vikling, som er en tynn modell.

Patek Philippes 5396 har hittil totalt tre skivedesign. Den første generasjonen 5396 er en jernbaneunderstell, pilemarkør, veldig elegant, den andre generasjonens 5396 ytelseskonfigurasjon er nøyaktig den samme, men den elfenben hvite skiven og pilformet pekeren er dype Jeg er dypt tiltrukket av meg. Mine venner som leker med klokker, kjenner alle til den kraftige og dødelige attraksjonen til klokker. Så lenge de er forgiftet, er det vanskelig for dem å trekke seg tilbake, så de har allerede blitt inkludert i samlingen min. Sjarmen til 5396 er ustoppelig. Den barformede timestandarden er utstyrt med en perle-minutters skala. Det er to vinduer under klokka tolv, som viser uken og måneden fra venstre til høyre, og de tjuefire på periferien til måneskiven nedenfor. Timeforestilling, lett å forstå tiden på ettermiddagen. I den delen av datakonvertering skifter pekeren sakte klokka 23:40, og datoen spretter omtrent klokka 12:40. På dette tidspunktet er kalenderen partisk til venstre, og den er ikke riktig til høyre før klokken 1:30, tilbake til riktig Posisjonen, en slik daghoppbevegelse er noe gjørmete og ikke glatt nok.Dette er et problem med den generelle utformingen av kalenderstrukturen til Patek Philippe Kalender. Alle kalendere har denne situasjonen, og det er det jeg bryr meg om mer.

Den første generasjonen av 324 er Geneva-selet. My 5396 tilhører den første batch av den andre generasjonen, og er også Geneva-selet. Etter dette partiet ble Patek Philippe-selet brukt. I følge fabrikkens data er Patek Philippe-forseglingen forbedret med tanke på nøyaktighet. Jeg er veldig bekymret for om nøyaktigheten er høyere enn nivået av observasjonssertifisering. Heldigvis er denne 5396 merkede Geneva-forseglingen i god stand. Det er omtrent tre sekunder om dagen. Veldig tilfredsstillende.

Patek Philippe automatiske bevegelser 600 og 460 før 1970-tallet er et must for samlere, og er anerkjent som de beste kvalitetsmodellene av alle spillere. De er preget av presisjon og holdbarhet, god svingeteegenskaper og et Gyromax balanseringshjul med dobbeltlags hårspring, som er nesten upåklagelig. Etter 1970-tallet brukte Patek Philippe 28-255. Den mest kjente klokken er den første generasjonen på 3700, med en diameter på 42MM. Den nåværende markedsprisen på rustfritt stål er omtrent 50 000 amerikanske dollar, som er en samling på nivå. Da kom bevegelsene 240 og 310 ut. , Er kjernen i Patek Philippe automatiske klokker, men disse påfølgende modellene har ingen røtter i utformingen av de originale 600 og 460, systemet er helt annerledes, i motsetning til IWCs Pellaton Pellaton-system, selv etter den siste utviklingen av de siste seksti årene senere Bevegelsen bruker fremdeles «Woodpecker» viklingsmekanisme. For tiden har Patek Philippe tatt i bruk 324-bevegelsen fullt ut. Fra bevegelsesstrukturen sammenlignet med forrige generasjon 300-serien inkludert 315 og 330, ble de 8 Masselotete motvektskruene på innsiden av balanseringshjulet endret til 4, er fabrikkens uttalelse at det er færre skruer Hjelper med å balansere balansen.

I de tidlige Patek Philippe-bevegelsene ble motvekttsskruene lagt på ringen på balanseringshjulet, og produksjonsprosessen var komplisert. Senere, for masseproduksjon, ble skruen installert inne i balanseringshjulet. Denne metoden er relativt vanskelig å produsere. Hvis du ønsker å oppnå finjustering Effekten, 6 eller 2, kan også oppnå målet, men bare 8 har fortsatt den tidlige stilen til Patek Philippe, veldig populær blant Patek Philippe klokkefans. I tillegg økte 324 seismikkfrekvensen fra 21600 til 28800. Nøyaktigheten er bedre, den automatiske disken er tyknet, og den viklede ytelsen er også forbedret. I utgangspunktet er det en delvis forbedring av ytelsen.I dag erstattes rømningsmekanismen som silisiumkrystallhårspring, som har reisetidens nøyaktighet. Opprykkets rolle.

5035, introdusert i 1996, var grunnleggende modell for den årlige kalenderen og ytelsen som klokken aldri dukket opp i. Dette året er det tjuende året i den årlige kalenderen. Patek Philippe lanserte 5396, den tredje representative skiven. I all rettferdighet er arabiske tall standard. Den sverdformede pekeren er litt uegnet. Den burde være mer egnet for pilenålen. Hvis du kan ta Breguet-pekeren, er det den perfekte kombinasjonen. Patek Philippes 5041 eller den begrensede utgaven 5153 opprettet for London i fjor er også arabiske tegn og hender i Breguet-stil, som er den klassiske ortodokse praksisen i klokker.

Legg att eit svar