Hvorfor alle menns idealer er det? Smaker på kalenderklokken for Patek Philippe Nautilus-serien

Jeg vet ikke om de to grunnleggerne av PATEK PHILIPPE forventer at mer enn hundre år etter at merkevaren ble grunnlagt, en innovativ serie som overgikk klassikerne – Nautilus vil gjøre bølger i sportsklokker og til og med
Patek Philippe klokke  hele rammen. bølger. I dag har Nautilus-serien blitt en uatskillelig del av Patek Philippe, og den har også fått et annet kjent navn – Nautilus. I dag vil vi smake på en detaljert kalenderklokke fra denne serien for alle. (Modell: 5726 / 1A-014)


Patek Philippe Sports Elegant Series 5726 / 1A-014

Nautilus-serien er både elegant og sporty, og det er nettopp på grunn av denne funksjonen at den skiller seg ut blant mange klokker. I Patek Philippe-museet i Sveits kan du se historien til Patek Philippes urmakeri før de to gründerne gikk sammen. Med en lang historie med urmakeri, i Patek Philippe sine tidstykker, har merkevaren alltid implementert urmakerkonseptet «vedvarende og pålitelig ytelse er et tegn på innovasjon». Derfor har vi brakt etter hverandre sjeldne verk.


Patek Philippe Sports Elegant Series 5726 / 1A-014

Denne årlige kalenderklokken i Nautilus-serien møter deg for første gang på Basel International Watch and Clock Show i 2019. Med den forutgående av selve Nautilus-serien, kombinert med innovasjonen i skivedesign og funksjon, er den mer populær blant forbrukerne. Merk følgende. I Patek Philippes historie med urmakeri, kompliserte funksjoner eller de fleste av dem vil bruke edelt metallmateriale, men denne årlige kalenderklokken er sammenkoblet med sportsstålmaterialer. I begynnelsen var ikke opinionens stemme optimistisk. .

Diameteren på saken er 40,5 mm, den ikoniske firkantede saken, med dato, uke, måned, månefasevisningsskive på skiven, og den røykfylte gradientskiven design, denne 5726 har flere detaljer og nivåer i design . Den gradvise blå og svarte skiven viser forskjellige utseende under forskjellige lys og vinkler, noe som også gir morsomere brukeren.


Patek Philippe Sports Elegant Series 5726 / 1A-014

Månefase-disken og datovisningsvinduet på denne årlige kalenderklokken er innebygd, og utformingen av plateoverflaten vedtar fortsatt en symmetrisk design. Både hender og tidsskalaer er dekket med et lysende belegg for å sikre at brukeren fremdeles kan få tidsinformasjon i et svakt miljø. På klokkebevegelsens svingende vekt kan du tydelig se det ikoniske Patek Philippe-merket. Dette betyr at denne klokken har rent Patek Philippe-blod. Klokken vedtar 324 S QA LU 24H automatisk vikling, som har funksjonene dato, måned og måned, og den dynamiske lagringstiden er vanligvis rundt 35-45 timer.

I mer enn 180 år har Patek Philippe alltid representert den banebrytende og innovative kraften i klokkebransjen. Siden etableringen har Patek Philippe gjort en rekke viktige teknologiske gjennombrudd innen urmakeri, og disse innovative gjennombruddene definerer måten vi måler tiden i dag. Folk som elsker tid og maskiner er stolte av å eie en Patek Philippe. Likevel forstår vi fortsatt – «Vi hadde egentlig ikke en Patek Philippe, vi beholder den bare for neste generasjon.»

Legg att eit svar