Rimets perspektiv skjønnhet

Replika Audemars Piguet , som har en sentral posisjon i klokkeindustrien, er for tiden en av få klokkefabrikker som fremdeles forvaltes av grunnleggerens familie, og det er også en klokkefabrikk med store komplekse funksjoner for forskning og utvikling. Allerede i 1889 lanserte Audemars Piguet en lommeur med liten repeater, dobbelt split-sekund kronograf og evig kalender. I 1892, da armbåndsur fortsatt var et veldig sjeldent produkt, lanserte Audemars Piguet verdens første minutts repeaterur.Utseendet til klokken lignet naturlig en lommeur, bortsett fra at de øvre og nedre endene hadde flere knaster og stroppforbindelser.

Rimets perspektiv skjønnhet

I den mekaniske vekkelsesbommen som begynte på slutten av 1980-tallet, lanserte Audemars Piguet en rekke komplikasjonsklokker med indikatorbetydning. Blant dem var den tidshoppende minutts repeaterklokken som ble lansert i 1992, en kompleks klokke som kombinerte de to ovennevnte funksjonene. Imidlertid, fordi størrelsen på denne klokken er bare 34x37mm, er den interne tidshoppende minutten repeaterbevegelsen 2865, med en diameter på bare 22,6 mm, faktisk litt mindre for moderne mennesker. Derfor lanserte Audemars Piguet en ny generasjon av Jule Audemars tidshoppende minut repeater i 2006. Den skjelettversjonen som ble gitt ut av fabrikken i fremtiden, er klokken vi vil introdusere denne gangen.

Hopping er på ingen måte hovedpersonen. Den bruker en hul bevegelse. For å bli mer klassisk blir skinnen behandlet med rødt K-gullbelegg. Under den meget tredimensjonale urskiven er det luksuriøse gyldne linjer.

Den største funksjonen i Audemars Piguets nye generasjon tidshoppende minut repeater er den økte størrelsen. Ikke bare har klokken en stor størrelse på 43 mm, men den indre diameteren på 2907SQ-bevegelsen når 37 mm (hoveddelen av satsen er 29,3 mm). Nå er den mest åpenbare fordelen at lyden fra tidssignalet blir høyere, som er som tidssignalet til et tre-svar lommeur, som er mye større enn et armbåndsur. Bevegelsen er designet med doble gonger og doble hamre, og strukturen kan sees tydelig gjennom det gjennomsiktige bunndekselet. I den faktiske driften av minutt-repeateren kan du oppdage at lyden er ganske skarp og høy, og du kan til og med kjenne hammerens kraft, som har en ytelse over standard, men reduksjonslyden til reduseringsenheten er litt åpenbar.

Hopping er på ingen måte hovedpersonen. Den bruker en hul bevegelse. For å bli mer klassisk blir skinnen behandlet med rødt K-gullbelegg. Under den meget tredimensjonale urskiven er det luksuriøse gyldne linjer.

På grunn av den forrige tidshoppende trespørsmålsklokken, er den tidhoppende disken plassert øverst til venstre på frontplaten, og størrelsen er liten, så antall forhold i tidshoppvinduet er ikke stort. For å forbedre lesbarheten har størrelsen på den tidshoppende skiven til denne bevegelsen blitt sterkt økt, og spenner over den midtre hånden og den lille sekundviseren klokka seks. Dens tidssprangmodulstruktur øker også bevegelsesdiameteren til 37 mm, så Hoppvinduets plass er åpenbart større enn før; gjennom den fleksible kulelageret og fjærstrukturen beveger hoppskiven seg veldig raskt. I tillegg til minuttene repeater- og hoppetidfunksjoner er også den hule prosessen i fokus for denne klokken.Fabrikken bruker spesielt galvaniseringsfargen av rosa gull for å markere forskjellen mellom maskinkortet og delene. Overflaten på hver skinne er behandlet med delikate fiskemønstre og fine silke mønstre, og delene er også polert med lys overflate. Gjennom den hule utformingen kan man ikke bare se hopptidsstrukturen, men også hammeren og bevegelige deler som presenterer den slående handlingen når tidtaksfunksjonen er aktivert.

Legg att eit svar