Racing lidenskap vekker håndleddet, TAG Heuer nye F1-serie se anbefaling

I september 2014 er verdens første elektriske bilbegivenhet-FIA Formula E (FIA Formula E) i ferd med å starte. Den sveitsiske urmakerpioneren TAG Heuer, som har et dypt forhold til motorsport, vil fungere som Offisiell
forfalskning TAG Heuer partner for arrangementet. For å feire dette samarbeidet lanserte TAG Heuer (TAG Heuer) en ny modell av F1-serien.

Fra Carrera-serien som stammer fra Pan American road race til Monaco-serien inspirert av Formel 1 Monaco Grand Prix, har TAG Heuer aldri skjult sin lidenskap for motorsport. Samarbeidet mellom TAG Heuer og McLaren Formula One-team skapte F1-urserien med dristig stil og enestående ytelse. Den kreative inspirasjonen er direkte hentet fra den sofistikerte F1-bilkjøringsteknologien. Den har seks essensielle forhold for profesjonelt sportsutseende. Vareegenskaper. Fra Ayrton Senna til Jenson Button har mange F1-mesterførere brukt TAG Heuer F1-serie klokker.

Den automatiske uret med 41 mm diameter og den automatiske kronografen med en diameter på 44 mm, som ble lansert denne gangen, beholder egenskapene til F1-serien, med samme ytelse, og ønsker det første FIA ​​Formula E-mesterskapet velkommen med en ny holdning.


TAG Heuer F1 Series Caliber 6 Automatic Watch (41mm)

Denne klokken er den første TAG Heuer F1-serien automatisk klokke utstyrt med Caliber 6. Bevegelsen har alle funksjonene i F1-serien, inkludert «Easy Grip» skrueskrue og enveis roterende klokke Ring, fluorescerende hender og timemarkører, uttrekkbart rustfritt stålarmbånd med dobbel sikkerhetslås og baksiden av det klassiske sjakkmønsteret. Saken har en ny og unik formdesign, de graverte lugsene er elegante og er tilgjengelige med svarte og hvite urskiver, stålkjeder og sportsperforerte belter. Ta tak i tiden, alt er ditt valg.


TAG Heuer F1 Series Caliber 16 Automatic Chronograph (44mm)

Den siste TAG Heuer F1-serien Calibre 16 automatisk kronograf utstråler all lidenskapen til F1 motorsport overalt. Detaljene på klokken og kronografen viser en brennrød farge, som kontrasterer skarpt med det svarte på kronograftimeren, noe som gjør det lettere å lese. Den svarte titanbelagte rammen er det grunnleggende verktøyet for hastighetsmåling. Den lille sekundviseren på uret er dekorert med spiralutskjæringer, og det er et datovindu klokken 6. Kronografens urskive, andre urskive og kronograf minuttskive er oppført på henholdsvis klokka 3, 9 og 12, slik at du kan dele Kontroll tid hvert sekund.


Om TAG Heuer:

Siden TAG Heuer ble grunnlagt av Edouard Heuer i Saint-Imier i 1860, har det gjort mange ekstraordinære prestasjoner innen high-end urmakeri, spesielt den enestående designen Kronografen har rykte på seg for sin ultimate presisjon. Blant de mange innovative merkene av high-end sveitsisk urmakeri, har TAG Heuer, et banebrytende og avantgardemerket, alltid vært forpliktet til sportsklokker og gjort sitt ytterste for å skape verdens mest nøyaktige tidtaksinstrumenter og klokker, og fortsetter den sveitsiske legenden. Etter å ha lært av erfaringene fra tidligere prestasjoner, ble TAG Heuer tildelt den mest ettertraktede prisen i indikatorindustrien – Geneva Watch Awards «Golden Pointer Award» i 2012. TAG Heuer forfølger ubarmhjertig innovasjon, fortreffelighet, ytelse og high-end. Denne ambisjonen gjenspeiles også i samarbeidet med fremragende figurer i mange bransjer, for eksempel Vodafone McLaren og F1-verdensmesteren Jenson Button (Le Mans 24 timer). Hours) «s Audi-team og verdens beste elektroniske power racing-arrangement arrangert av den nye International Automobile Federation-Formula E. TAG Heuer er også en partner av den amerikanske Oracle Fleet, den 34. America’s Cup. I tillegg samarbeider TAG Heuer også aktivt med Hollywood-stjernene Cameron Diaz (Cameron Diaz), Leonardo DiCaprio (Leonardo DiCaprio), den indiske skuespilleren Shah Khan (Shah Rukh Khan, den berømte kinesiske film- og TV-artisten Chen Daoming, og WTA-tennismesteren Maria Sharapova (WTA-tennistmesteren Maria Sharapova) og andre superstjerner samarbeidet i håp om å demonstrere den unike sjarmen til TAG Heuer gjennom sine bilder: prestasjon og innovasjon. TAG Heuer er bransjens første produsent som bruker 100% egenutviklet sveitsisk kronografbevegelse: etter å ha hentet inspirasjon fra svingutstyret oppfunnet av Heuer i 1887, og uavhengig utviklet kronografbevegelsen Caliber 1887. I tillegg har det avanserte urmakerverkstedet utviklet Monaco V4 drevet av et belte, Carrera Mikrograph som kan måle og indikere 1/100 sekund med en sentral peker, Carrera Mikrotimer nøyaktig til 1/1000 av et sekund, og nøyaktig til 5 / Carrera Mikrogirder på 10 000 sekunder. Ingeniører og urmakere fullførte utfordringen med å erstatte rømningen med mikroblad og magnetisme. Slike enestående urmakeri-håndverk gjorde det mulig for TAG Heuer å vinne en plass i den sveitsiske urmaker-elitegruppen Haute Horlogerie Foundation.

Legg att eit svar