En gjenspeiling av Blancpains Fifty Fathoms Bathyscaphe dykkerklokke

I fjor gjeninnførte Blancpain et ur med navnet Bathyscaphe (nedsenkbart dybhav, heretter kalt «dyp nedsenkbart») i serien 50 Fathoms. Som vi alle vet, ble den første 50 Fathoms-klokken født i I 1952 var den kjent som opphavsmannen til dykkerurene. I 1953 ble den bestilt av det franske militæret og 50 favnerur ble offisielt utgitt, men det kan være fordi diameteren på 50 favner og 41 mm faktisk var litt stor på den tiden, så i 1956 Perkin har introdusert en 50 dyp nedsenkbar nedsenkbar vanlig replika Blancpain klokker størrelse. Jeg må innrømme at da jeg første gang så denne replikaen nedsenkbare klokken, følte jeg virkelig ikke det, fordi det var så vanlig, kjedelig tilfelle; vanlig urskive; gammel. Fargen på klokken; de påtrengende hendene; den enorme kronen som ikke samsvarer med den generelle størrelsen; den svingbare rammen og bevegelsen som alltid er mørk på avstand; den ser ikke ut som et veldig avansert håndledd Klokken, enn si en Blancpain-klokke, jeg forstår virkelig ikke hvorfor Blancpain må reprodusere en slik klokke, fordi jeg ikke liker det, så jeg har ikke lagt merke til det før i forrige uke. Klokken kom til vakthusets kontor for å skyte, og jeg begynte å se på den for første gang.

Etter at denne klokken kom til kontoret, følte jeg ikke noe spenning. Jeg tok det opp og så på det uformelt. Jeg følte det fortsatt ikke. Så jeg ga det til kollegene mine. Jeg sa at du helst burde se på det først. For å se hva du kan lære om en så ekstremt kjedelig klokke etter å ha lest den, så alle plukket opp lupen og begynte å sette pris på den nøye. Etter omtrent lang tid fortalte ingen meg om hans erfaring og hjerte. Jeg tror kollegene mine må ha den samme ideen som meg. De synes denne klokken er kjedelig, så jeg la den til side for å gjøre min egen virksomhet, men da jeg løftet hodet, skjedde en uventet scene, alle var fortsatt seriøse Se på det veldig nøye. På dette tidspunktet kunne jeg ikke la være å svake, er denne klokken så verdt å se på? Alle sa til meg i fellesskap at du ville forstå når du plukket opp lupen og så på den. Så den sterke nysgjerrigheten min oppfordret meg til å hente lupen og begynne å smake på den litt etter litt. Etter omtrent en halv time måtte jeg Hva jeg synes om denne klokken: Dette er en klokke som du aldri ser opp ved første øyekast; Dette er en klokke som du absolutt ikke kan legge ned med en lup; Dette er en klokke som håndterer alle detaljer Det er en perfekt klokke; samtidig er dette en klokke som har nådd et veldig høyt reproduksjonsnivå.

Blancpain Fifty Fathoms Series 5000-1110-B52A

Først og fremst må vi snakke om problemet med re-gravering. Den bokstavelige tolkningen av re-gravering er å re-gravere, og å sette det på klokken er å re-produsere. I følge sunn fornuft er den graverte versjonen generelt ikke så verdifull som originalen, men problemet er at originalen allerede er Nei, og den originale formen er borte, men vi liker det originale utseendet, hva skal vi gjøre? Da kan du bare åpne modellen igjen og gjøre det igjen som den originale versjonen, og da vil problemet oppstå. Er kopieringen kopiert intakt? Eller foreta passende endringer basert på trendene i denne tiden? Disse to sakene har alltid vært hete debattemner. Hvis det er fra mitt personlige synspunkt, tror jeg at opptrykket må endres. Årsaken til at folk elsker originalen er faktisk mer en følelse. Hvis den bare kopieres intakt, kan den bare kopieres. De menneskelige følelsene og sporene fra årene som bæres, kan ikke reproduseres på noen måte. Dessuten er de fleste kopiproduktene ikke like gode som originalen i utførelsen. I tillegg, på grunn av begrensningene til de opprinnelige tekniske forholdene på den tiden, vil det være mer eller mindre mangler av forskjellig grad. Hvis du ikke løser manglene og kopierer dem sammen, tror jeg at folk flest ikke kan godta det, fordi Disse manglene var bare akseptable den gangen, men de er absolutt akseptable i dag. Derfor vil denne typen intakt gjenopptak bare være et firedimensjonalt bilde, i beste fall er det en original modell.

Siden om graveringen trenger å modifiseres, har det blitt et veldig utfordrende problem å endre den, og i hvilken grad. Faktisk er vanskeligheten med om graveringen sammenlignbar med restaureringen av antikke klokker. Alle er glade etter endringen, og det vil være litt uforsiktig. Jeg tror at en god reproduksjon må ha tre elementer: For det første å beholde de viktige egenskapene til den originale versjonen; for det andre å gjøre passende modifikasjoner basert på dagens vanlige estetikk; for det tredje å kombinere tradisjonelt håndverk med dagens mest avanserte teknologi Fusion kan kompensere for historiske mangler og samtidig beholde følelsene for tradisjonell urmakeri. Disse tre punktene er enkle å si, men veldig vanskelige å gjøre. For øyeblikket er det bare to replikaverk som kan oppfylle disse tre standardene i mitt sinn. Det ene er en Porsche omarbeidet av et merke som heter Singer på grunnlag av å beholde de originale verkene. 901, den andre er Blancpains dykkede dykkerklokke. Jeg har alltid trodd at det høyeste nivået av gravering er at det ser ut til å ikke ha forandret seg, men faktisk har det endret seg fullstendig. I tillegg til å beholde formen på saken og rammen, har alle andre elementer i denne nedsenkbare er endret. Jeg tror dette er akkurat Blancpain. Som vi alle vet, er formen på saken og rammen sjelen til hele klokken. Så lenge den fanger den mest særegne slektsfunksjonen, uansett hvordan andre steder endres, vil det få folk til å føle at denne klokken flyter med originalenes blod. I tillegg beholder Blancpain ikke bare den opprinnelige formen, men utvider også størrelsen med tiden til 43 mm, noe som er populært i dag. Bare forestill deg at hvis det er en intakt reproduksjon, har damene nå en diameter på 40 mm. I en tid med ovennevnte klokker, vil du som mann fremdeles se gjerrig ut når du bruker dykkerklokke med en diameter på bare 30 millimeter?

Blancpain Fifty Fathoms Series 5000-1110-B52A

Kanskje er det nettopp fordi Blancpain har grepet sjelen til denne klokken så nøyaktig at folk flest ikke vil se den ved første øyekast, for når alt kommer til alt er det dyp nedsenkbare kjøretøyet hentet fra militære klokker. Det største trekk ved militære klokker er Denne klokken fokuserer bare på ytelse og ikke utseende, og vil heller ikke gjøre folk iøynefallende, men også få folk til å føle at den er relativt gammel. Først etter nøye smak vil du oppdage at Blancpain ikke bare forstørret størrelsen på saken. Ikke bare er materialet tilgjengelig i to valg av rustfritt stål og titanlegeringer, finheten til den børstede og polerte overflaten er ikke lenger den originale militære klokken. Nivået av satin-finish-tegning som bare er tilgjengelig i toppklokker. Spesielt håndteringen av lugs, overgangen til de tre ytterste seksjonene er så ekstase. Jeg tror det største med denne klokken er den skrå delen på lugs. Ikke undervurder denne delen. Denne delen er ikke bare sjelen i sjelen til denne klokken, men også grunnlaget for de mange visuelle nivåene. Så jeg Den skrå delen kalles også den delen av nedsenkbare. Med denne delen, når du ser ned på klokken, vil du oppdage at lugs ikke vil være veldig brede og innsnevret akkurat. Ellers bør lugs være vakkert lukket. Kan forlenges, dette vil direkte påvirke slitasjeeffekten. Og når du snur klokken 90 grader horisontalt og ser siden, vil du også oppdage at det er dette snittet som gjør at klokken ser så tynn ut.

Selvfølgelig er det største bidraget til delen av den nedsenkbare delen at tuppen på lugs ikke vil se brå ut etter tverrskjæring. Vi vet at lugsene til de fleste runde klokker er jevnt overført og til slutt skarpe, mens nedsenkbare er Det er en størrelse som passer alle. Selv om de spisse lugs ser mer elegante ut, er det også et problem. Etter å ha hatt et klokke med et ikke-metallisk armbånd, vil venner med tynnere håndledd oppdage at lugs stikker utover stroppen med 4 skarpe punkter, noe som er veldig stygt, så generelt Under omstendighetene vil merket vedta metoden for å begrense lugs og forkorte den, men denne metoden er kun egnet for klokker for formelle slitasje. Hvis sportsuret gjør det samme, er urets diameter større og de små lugs ser ukoordinert ut. Styrken er ikke nok, så de vanlige 50 favnene har alltid hatt problemet med å vippe lugsene, men på grunn av eksistensen av denne seksjonen kan lugsene gjøres veldig tykke, noe som ikke bare sikrer lugsens styrke, Det lindrer også problemet med at ørene ser stive ut på grunn av det rette snittet, og det vil ikke påvirke utseendet på bruk på grunn av det skarpe punktet.
I tillegg til saken, er en annen viktig funksjon i denne klokken som beholder originalen, rammen. Selv om denne roterbare rammen som kan måle oksygenlagringen ser flatt ut, bruker den faktisk den mest avanserte Liquidmetal i verden. Teknologi, jeg så at det opprinnelige verket har blitt korrodert på grunn av årets herjinger og sjøvann, men på grunn av flytende metallteknologi strømmer metallet inn i den preinngraverte keramiske ringen i flytende form. Det er nettopp fordi metall og keramikk virkelig er integrert, slik at det definitivt effektivt kan motstå deformasjon forårsaket av alvorlig støt, selv om skalaen på deformasjonen ikke vil forsvinne, og på grunn av bruken av keramisk materiale betyr dette at bare diamanter i verden kan Legg riper på denne rammen. Blancpains tilnærming til å bruke den nyeste teknologien og maksimere restaureringen av klassiske stiler er virkelig rørende!

Blancpain Fifty Fathoms Series 5000-1110-B52A

Vi har hovedsakelig snakket om noen av elementene som denne klokken har beholdt. La oss se på elementene som er endret etter at klokken er gravert inn. Det mest åpenbare er den lysende skalaen, bortsett fra den trapesformede omrisset ved posisjon 3, 6, 9 og 12. Med unntak av langskalaen endres de andre posisjonene fra den opprinnelige langskalaen til prikkeskalaen. Den største fordelen med dette er at hele skiven ikke ser ensformig ut, og de delikate punktene gir mer for hele skiven. Det hvite rommet gjør det mer iøynefallende mens det ikke mister smidigheten, så hele urskiven vil se mer konsis og stemningsfull ut, spesielt den polerte koniske ytre ringen rundt det lysende materialet tilfører denne klokken litt retro smak. I tillegg til skalaen er den andre store endringen pekeren. Den originale pekeren er et enkelt og sjenerøst stykke. Den nye vil se dum ut hvis urets diameter blir større, så den nye pekeren har blitt tynn og tykk. I tillegg blir det en sirkel nær prikken og ikke hoppes over prikken. På denne måten blir den firkantede pekeren som ser kjedelig ut, raffinert umiddelbart. Faktisk er det mange andre intime detaljer på denne klokken. For eksempel, selv om fargen på urskiven er lik originalen, gjennom den svarte malingen, kan vi tydelig se de ekstremt delikate radiale tegningslinjene, og for ikke å skade hver delikate skala, plasseres også kalendervinduet lekende klokka 4. Mellom 5 og 5 er det selvfølgelig også kronen. For å sikre at dykkeren fremdeles kan fungere jevnt etter at han har brukt hansker, blir kantene avfaset og merket med JB mens de beholder det enorme volumet av originalen. Å si at den mest spennende delen av endringene i denne klokken er naturlig bevegelsen. Denne klokken er utstyrt med 1315-satsen utviklet av Blancpain. Selv om denne satsen ser mørk ut på avstand, er den faktisk dypt inne. Rømningen, bevegelsesfrekvensen er 28 800 ganger i timen, balansehjulet er ikke stort, eller til og med veldig lite, men ytterkanten er ekstremt tykk, den ser full av materialer og en følelse av sikkerhet, jeg tror dette er Det kan fortsatt garantere nok svingertreghet og stabil drift. Selv om jeg ikke kjenner til det spesifikke materialet til dette balanseringshjulet, føler jeg alltid at dette balanseringshjulet er laget av gull, fordi polering og polering er virkelig fantastisk, til og med de fire. Slipingen av de fine justeringsskruene er så skinnende. I tillegg til det gyldne balanseringshjulet, er heller ikke balansefjæren å undervurdere.Materialet er det mest populære silisiummaterialet.Det største trekk ved silisium er dets antimagnetiske egenskap.Det har også sterk korrosjonsbestandighet, slitestyrke og aldringsbestandighet.
Etter å ha snakket om rømningen, la oss snakke om kraften. Bevegelsen har 3 fat og en kraftreserve på 120 timer. Etter mitt inntrykk bør de 50 favnene være den mest holdbare dykkeruret i verden, spesielt den grå. Hvis du ikke ser nøye på inskripsjonen på den oscillerende vekten, kan du ikke forestille deg at materialet er 18K gull. For å imøtekomme stilen på klokken, er det bedre å bruke plating. Skjulte edle metaller ser ut til å være ekstremt lavmælte, men i virkeligheten er de ekstremt luksuriøse. Jeg tror bare Blancpain kan gjøre det med et bredt sinn. Faktisk reflekteres den lavmælte luksusen til denne bevegelsen ikke bare i den oscillerende vekten, men også i poleringen. Vi kan se at overflaten på hele bevegelseskinnen ikke har blitt behandlet for mye. Det kan til og med beskrives som grovt, men når du ser noe Når kanten på skinnen trykkes, vil han puste kaldt og puste, Blancpain er så flott, disse avfasningene er vakre og berusende, vi kaller generelt denne typen avfasning rundt avfasning og vanlig skrå skråkant Vinklene er forskjellige. Denne typen avfasning vises vanligvis bare på noen svært komplekse klokker. Det er kjent som den høyeste tilstanden for avfasing og polering. Men heldigvis er vi i et 300 meter profesjonelt dykkerur som fokuserer på praktisk. Jeg så det på forrige side. Du må vite at denne poleringsprosessen er mange ganger mer avansert enn de som bare bruker Genève stripedekorasjon og perfekt fasing! Dette kan ikke annet enn å flytte mennesker, det er rett og slett en gave fra himmelen! Til slutt vil jeg si til vennene som har innvendinger mot denne klokken, vær så snill å ikke dømme klokken etter utseendet, dette nedsenkbare dykkerklokken er definitivt et mesterverk som er verdt å plukke opp og smake med en lupp, den vil definitivt fortsette Overrask deg, tro meg!

Legg att eit svar