Hvor mye er Logo verdi?

Paul Newman Paul Newman Di Tong, den fantastiske eksistens i jumber.

Spesielle og sjeldne gamle Di Tong, Di Tong, er oppkalt etter den gamle filmstjernen Paul Newman iført, 2017 Fu Yisu auksjon seg 6239, mer astronomiske digitale transaksjoner.

I dag har Paul Newman blitt synonymt med denne spesielle disk Di Tong, og blir jaget av en meget kjøpt spiller og en spekulativ.

Men i Workshop kjendis watch, er det fortsatt en velkjent kjent, Jean-Claude Killy.

Hvem er Jean-Claude Killy?

Venner som liker ski kan ikke være ukjente, franske alpin idrettsutøvere Jean-Claude Killy, i alle hendelser i 1960, kan sies, og gjentatte ganger vunnet laurbær.

Rekorden omfatter 1965 European Cup mester 1967 World Cup-mester, og Vinter-OL 1968, tre høy-alpine gullmedaljer (han er den andre utøveren i historien til OL).

Ikke bare det, men han ble senere en La La merkevare ambassadør og et styremedlem.

I antikk Rolex, er det også en klokke navngitt av Jean-Claude Killy.

Fra 1947 til 1962, utstedt Rolex en rekke nye timer: DATO-compax fulle antall timecase tabeller.

Modellen inneholder 4767, 5036, 6036, 6236, som er begrenset i antall saker, så det er veldig sjelden.

Dette er også en av de mest komplekse klokker av Rolex.

Fordi Killy er alltid iført en 6236, er det nå heter denne serien til Jean-Claude Killy.

En av stål modeller som samler østers klinke beltet, i november i Fu Art i April, 4.41 millioner Hong Kong dollar.

Lei Tong

Men gjennomgå historie, forskjellige merker i samme periode (50-160), ved hjelp av likheten av Killy Watch Movement (Valjoux72), er det rett og slett ulykkelig.

Muligheten er tilfeldig, jeg fant en Schili Sør Le Cheminant fulltidsforeldre tag bordet.

Sin merkevare er liten, og det er uhørt at han ikke vil lukte. Tross alt, han en gang begeistret for å bruke Royal Navy Precision Melody og Bridge Clock.

Selv om sin Valjoux88 bevegelse har øket månefasefunksjonen på den 72 type-basis, uansett om design, ansikt, eller kjernen, er det det samme som Jean-Claude Killy lærer.

  • Valjoux bevegelse Movement Tid Elver og PP i 40 år, Rolex brukt 20 år; Tidlig Di Tong også brukt Valjoux72 bevegelser, som ble kjent som den perfekte bevegelsen i historien.

Under innsamling av informasjon, ble jeg overrasket over å finne at denne boken er skrevet i denne boken, bare fant jeg dette (nummer).

Det er omtrent på 1950-tallet, som er Jean-Claude Killy skall brukes av Rolex-Compax, noe som er meget atmosfærisk. 37 mm av overflaten er også mindre Size.

Platen brukes til å rive rive, for nål, funksjon layout, hvile, som en konfucianske gammel gentleman. Men den seks-punkt måne ansikt ansikt, er det så flau, og den stabiliserte hjulet derfor derfor.

Åpne roterende vanntett bunndekselet, nyte Valjoux88 struktur og maskinen, er det uunngåelig at Valjoux Fabrikken har ikke lenger se deg.

Samtidig er det et bløtjerns deksel på bevegelse, antimagnetisk; 摆 设 设 加 加 加 加 加, 加

En stor diameter kompleks funksjon timing stålplate for fødselen av en stor diameter kompleks funksjon timing stål meter er godt lagret i det året.

Of course, i tillegg til å gjenkjenne god tilstand, berører dette Le Cheminant mitt poeng og er fortsatt en tåre drypp tid.

Etter år oksidasjon, etter nattugyldiggjort, de som påfugl åpnet, og jeg har alltid husket bestemors gamle plommer.

Forvirret Rolex Jean-Claude Killy, som er mer enn 100 millioner enn samme arbeid enn på samme tid, og det er flere millioner.

Merkevare innflytelse er enorm, men vær oppmerksom på at Rolex er basert på V72-bevegelsen, men har forbedret deler som støtdemper, swing wheevery, vanntett krone – Just, med teknisk optimalisering, Lusuniang, også noe arbeid.

Således er kjernen teknologi å kommunisere med merker, så langt, er en stor spak dannet.

Men for vanlige folk, er en Rolex Killy Watch veldig vanskelig å bære. Heldigvis er andre merker av Valjoux kronografer fortsatt spiller, og de er ikke roping for pengesekker.

Ta denne Sheiman Sør Le Cheminant som et eksempel, selv nær inventar staten, er prisen nesten skamfull for å vise folk foran formannen.

Det er virkelig en logo, stil av skyting!

Den antikke timing kjernen, som kan spilles i tillegg til Valjoux, samt Minerva, Venus, Lemania, og kongen av den en gang.

Selv om de har stille hevet prisene, er de fortsatt ikke verdt å utforske med nye former.

Selv om de fem kampene er svært verdifull, bør moro av se verden være uendelig.

Legg att eit svar