Rolex COSMOGRAPH DAYTONA klokker

Oppgraderingstiden til Laurent Daytona Steel Co., Ltd. er over, fordi vi har sett den i 16 år. 904L Steels nye Baselworld-2016 Rolex Cosmograph Daytona referanse 116500LN venter på å være ferdig. Den bruker en ny svart keramisk overordnet Cerachrom-baffel, ved hjelp av den oppdaterte Tacitometer-designen, den gamle utskårne metallbaffelen av. Det har likevel 4130-bevegelsen, men nå Rolex presisjon tester av +/- 2 sekunder per sekund, noe som for masseproduserte kronograf er super fantastisk. Denne vurderingen betyr at det nye Rolex Daytona-uret også lanserer Rolex Top Observatory-sertifiseringen, der du kan lese all informasjonen i denne forbindelse. Jeg liker valget av en ny estetikk sort urskive snegle på en hvit ring, mens versjon tilgjengelig på sort urskive er en annen grå snegle dial. Nå, la oss ta en titt på denne nye Rolex Cosmograph Daytona og se selv hva den har …

Oppgraderingstiden til Laurent Daytona Steel Co., Ltd. er over fordi vi har sett den i 16 år.
Oppgraderingstiden til Laurent Daytona Steel Co., Ltd. er over fordi vi har sett den i 16 år. 

Den forannevnte monoblokk Cerachrom et materiale som er utviklet av Rolex, er substituert inngravert på en metallramme utgående Rolex Cosmograph Daytona. Det er 1965 Rolex Cosmograph Daytona prototype, utstyrt med en plexiglass svart ramme, men vil gjerne Rolex Cosmograph Daytona Rolex Submariner og Rolex GMT-Master II og andre brødre og søstre til å bli med keramiske bezel behandling arbeide sammen. På grunn av sin hardhet er Cerachroms ripebestandighet utmerket, og i tillegg forhindrer den svarte ringen å falme på grunn av UV-lys.

Rolex også arbeide for å beskytte den lesbarheten av grensen gjennom en prosess med deres utvikling, omfanget av denne prosess involverer oppvarming til 1500 grader Celsius gjøres før vekten keramiske støpeform. Deretter ble det belagt med et tynt lag platina ved hjelp av en PVD-prosess. Hva denne prosessen gjør er å skape et bestemt nivå av kontrast med platina og svart keramikk.

Rolex forsøkte også å beskytte rammens lesbarhet gjennom en prosess de utviklet
Rolex forsøkte også å beskytte rammens lesbarhet gjennom en prosess de utviklet

I tillegg har hastighetsmålerens skala blitt oppdatert slik at den nå «følger» den sirkulære formen på tallerkenen – nummeret er «horisontalt» i tidligere versjoner. Det endelige punktet om frontdekselet er at det er et enkelt stykke som holder krystallet på midtre skallet, noe som bidrar til å forhindre vann.

Som nevnt tidligere, er den automatiske bevegelsen 4130 fortsatt motoren som driver Rolex Cosmograph Daytona. Den tidligere belønte COSC Chronometer-sertifiserte bevegelsen er imidlertid også godkjent av Rolex Super Precision Chronograph. For rekorden planla Rolex ikke å forlate COSC fordi de ønsket å bruke den som en ekstern uavhengig sertifisering. Men deres interne sertifisering krever en -2 / + 2 sekunders nøyaktighetsklasse, som blir brukt på alle nye Rolex-klokker.

Tilbake til Rolex designet 4130 bevegelse
Tilbake til Rolex designet 4130 bevegelse

Tilbake til Rolex designet 4130 bevegelse, fokuserte de på å redusere antall deler i kronografifunksjonen for å forbedre påliteligheten. Aktivering timer med spiral og tilbakestillingsknappen, som vil reagere med kolonnehjul og vertikal bevegelse av clutchmekanismen i – bidra til nøyaktig og øyeblikkelig start. Hvis du trenger den presisjonen, er kronografen nøyaktig til 1/8 sekund. Interessant, vi har fortsatt 4 spor mellom knappens sekunder, så du kan ikke virkelig lese 1/8 av nøyaktigheten.

Legg att eit svar