Topp 10 Best Luxury Watches Guide

 

Hvem er vår første merkevare?

Patek Philippe, er uten tvil verdens beste anerkjent merkevare, kjent som «blått blod aristokratiet watch.» Og som Kinas første åpent nettverk Zhen testsenter, skjebnebestemt til å ha denne verdens begrensede tre av 6002G, Patek Philippe er den mest populære merkevare av high-end forbrukere, har opprettholdt gode salget ytelse.

Svært som det klassiske sloganet: «Ingen kan eie Patek Philippe, men bare hold den til neste generasjon.»

Den gjennomsnittlige prisen på Rolex, som er kjærligheten til klokkeindustrien, er imidlertid fortsatt bedre enn patek Philippe. Gjennomsnittlig pris på Rolex klokker er ca 7967 euro, noe som tilsvarer omtrent RMB 60.000. Og denne gjennomsnittsprisen er litt dårligere på listen.

Vacheron Constantin har 231 års historie, er verdens eldste og lengste varighet av merkevare-navnet klokker, bare produksjon av mer enn 20 000 per år ,, det som den sveitsiske nasjonale emblem som korset mark på urskiven, er allerede smaken, status og rikdom symbol.

Lange Watch er et veldig nøyaktig tysk mekanisk klokkermerke. Hovedtrekkene er: enestående utsøkt teknologi og høye standarder for perfekt håndverk. Rare ikke-sveitsiske ur merkevare, er det typisk for østlige tyske produkter, fordi når Øst-Tyskland tidligere diktatur og forsvant, men etter gjenforeningen av Tyskland igjen forynget. Lange insisterte bare mekanisk ur edle metaller, som gjør det både kvalitet og pris, i henhold til høy, generelt mer enn 10 millioner, og generelle innenlandske kjøpesentre kan ikke kjøpe.

National sveitsiske watch merkevare, på tiende International Watch Fair i Paris holdt i 1889, Audemars Piguet av Grand komplikasjon tabellen Tuo utstilling, utsøkt design tiltrukket seg en stor respons, berømmelse, kjent for Audemars Piguet i tabellen Alteret etablerte en edel status. I dag, kopier Audemars Piguet klokker Aude og Piguet familier under ledelse av fjerde generasjons etterkommere, fantastiske prestasjoner, dype ur kjennere og samlere respektert som en av verdens topp ti-lister.

Blancpain Blancpain – Verdens mest komplekse og allsidige all-hands mekaniske klokke. Siden 1735, har Blancpain aldri produsert kvarts klokke, er målet å gjennomføre i slutten,salg Breguet klokker uforanderlige! Eldste bevarte watch merkevare Blancpain er ikke samlebåndsfabrikker, alle av produksjonsprosessen i det gamle våningshuset, Det ble håndlaget av individuelle urmakere. Per i dag personlig sjekke hver eneste meter av urmaker Blancpain, nummer og signatur inngravert i tankene, at streng kvalitetskontroll, ikke forskjellig fra praksisen med for mange år siden.

Breguet Breguet har vært det viktigste synonym for sveitsiske klokker i mange år og har gjennomgått restrukturering de siste årene. I 1747 ble Breguet født i Sveits Nasha Tai, mesteparten av sin tid som bor i Paris, utallige store oppfinnelser skape liv, han var aktiv i watch industrien i hver kategori, en rekke gjennombrudd som fortsetter å klatre på karrieren topp, slik som forbedrede automatiske bord, ring på klokken med oppfinnelsen kiming klokke fjær, og støtinnretninger, og lignende, og enkel neo-klassisk konstruksjon av flere overraskelser til mennesker.

Jaeger-LeCoultre uret er en typisk sveitsisk designer ur. Mange sveitsiske watch merkevare har følgende to kjennetegn: JOUX dalen fra Jura-fjellene, som Piaget (Piaget), to krystallinsk samarbeid, for eksempel Patek Philippe (skapt av Patek PATEK og Fei Li Phillipe to), Girard-Perregaux (Samarbeidet av Grardt og Perregaux) et al. De to funksjonene er for eksempel Audemars Piguet og Jaeger-LeCoultre, som har et godt rykte i verden.

I 1874 begynte Georges Edouard Piaget med bevegelse. I 1940 åpnet Piagets barnebarn det internasjonale markedet for utviklingen av Piaget. Etter et hundre års utvikling gjorde Piaget gode prestasjoner. I tillegg til den mekaniske driften av de ledende originalutstyr, Piaget telle alle tilfelle og ur armbånd er bundet med 18K gull eller platina casting, er dekorative overflate utforming fargerike, mest brukt som perlemor, agat og andre edelstener skåret og prosent.

I den øverste luksus ur merkevarer liste rad flåter stilling var ikke lett, selvfølgelig, er i verdensklasse watch merkevare også mye mer enn det, mer enn bare introdusere verdens fremste merkevarer. Klokka i merkevaren for luksusvakt merkevare har alle enestående håndverk og verdi. Til en slik begrenset antall topp klokke, dyrebare, og for det andre, det bærer den særegne personlighet stil og teknikk, veldig collectible.

Legg att eit svar